Relatiegeschenken

relatiegeschenk1

Een relatiegeschenk bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het levert een uitzonderlijke grote meerwaarde bij het positioneren van uw merk. Het is een-op-een communicatie, niet voor even maar voor langere tijd. De impact overtreft die van commercials en advertenties, tegen een fractie van de kosten. Bedrukte relatiegeschenken vormen een onmisbaar onderdeel van elke marketingmix.

Originele relatiegeschenken

Door onze ervaring weten wij precies wat u nodig heeft om uw naamsbekendheid te vergroten. Bij ons vindt u daarom een ruim aanbod relatie geschenken die u kunt laten bedrukken tegen een scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor de standaarditems, zoals pennen, tassen en mokken. Maar ook als u op zoek bent naar originele relatiegeschenken, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wat denkt u van een relatiegeschenk op maat voor een bijzondere relatie of rond de feestdagen. 

Goedkope relatiegeschenken bestellen

Heeft u een relatiegeschenk op het oog? Dan is het tijd om te bestellen. Zodra u aangeeft wat uw wensen en eisen zijn, aantallen, kleur, slogan, afbeelding, gaan wij voor u aan de slag. Er zijn heel veel mogelijkheden. Let er altijd wel op dat vaak wordt gewerkt met minimale afname. Het verschilt per product wat deze minimale afname is. 

Service en kwaliteit

Het is belangrijk, dat de producten die wij u aanbieden van een goede kwaliteit zijn. Wij werken daarom alleen met de beste apparatuur. Mocht u helaas niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u direct contact met ons opnemen. We hechten veel waarde aan het verlenen van goede service en daarom doen we er ook alles aan om onze klanten tevreden te houden.

Hulp nodig?

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of onze artikelen? Of merkt u tijdens het bestellen dat u er toch niet helemaal uitkomt? Dan staan wij graag voor u klaar om u te helpen. Onze specialisten geven u graag advies op maat en helpen u waar nodig bij het plaatsen van een bestelling. 


Vragen? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

TERUG