Ontwerp & vormgeving

 

Bent u op zoek naar een ontwerp? Dima Groep geeft naast huisstijlen ook vorm aan specifieke producten. Doorgevoerd in uw website, huisstijl en andere uitingen zoals brochures, folders, mappen, tassen, etc... Eén lijn, één gezicht. Een belangrijk onderdeel van de communicatie met uw doelgroep.

We gaan graag aan de slag met het verwerken van uw onderscheidend vermogen in creatieve, originele en herkenbare ontwerpen. Hierbij kunnen we, wanneer gewenst, niet alleen grafische vormgeving maar tevens illustraties en fotografie inzetten.

Logo en huisstijl

Uw logo is in veel gevallen één van de eerste dingen die een potentiële klant van uw bedrijf ziet. Op uw website, visitekaartje, advertentie, enz... Erg bepalend voor een eerste indruk en daarom belangrijk.  Wij ondersteunen u bij het ontwikkelen van herkenbare en onderscheidende logo's en huisstijlen die passen bij uw bedrijf. 

Grafische vormgeving en opmaak

Grafische vormgeving zit overal. Meestal komt u er bij de ontwikkeling van een huisstijl of website al mee in aanraking. Maar los daarvan zijn er nog talloze situaties denkbaar waarin grafische vormgeving ingezet kan worden. 


Vragen? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

TERUG