MVO

MVO 

Dima Groep is een maatschappelijk verantwoorde onderneming en draagt graag haar steentje bij inzake de verantwoordelijkheid voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering en arbeidsomstandigheden.

Visie

Dima Groep houdt rekening met de maatschappelijke effecten van haar activiteiten. Dat geldt voor alle bedrijfsprocessen: zowel voor inkoop, productie, verkoop als voor HRM en marketingcommunicatie. Daarom is MVO geen project, maar een integrale visie op de kernactiviteiten van ons bedrijf.

Belangen 

Hoe weet je nou of je maatschappelijk verantwoord bezig bent? Dat is niet zo makkelijk te zeggen, want de maatschappij verandert voortdurend en er wordt steeds iets anders verwacht van bedrijven. Wat vandaag geaccepteerd wordt, is morgen taboe, en wat we in Nederland normaal vinden, is in Braziliƫ of China vreemd. MVO-richtlijnen kunnen helpen, maar vooral het voortdurend afstemmen van bedrijfsbeslissingen op de belangen van de maatschappij is uiteindelijk het belangrijkste kenmerk van MVO.

Aan de slag

Maatschappelijk verantwoord ondernemen komt er dus op neer dat je als bedrijf werkt op een manier die door de maatschappij verantwoord gevonden wordt. Dat betekent dat wij steeds bewust op zoek zijn naar manieren om ons bedrijf te verbeteren.


Vragen? // We helpen je graag via onderstaande contact opties

TERUG